Specialisatie

  1. Home
  2. Specialisatie

Onze specialismen

Echografie

Onze praktijk beschikt over de mogelijkheid om echografisch onderzoek te doen. Iedereen kent het gebruik van de echografie bij zwangeren en bij het onderzoek van bijvoorbeeld de onderbuik of het hart. Het onderzoek van spieren, pezen, slijmbeurzen,zenuwen etc. met echo is minder bekend.

Fysiotherapie

Elk jaar bezoekt gemiddeld 1 op de 5 mensen een fysiotherapeut. Het is dus helemaal niet ongewoon dat ook u weleens aan de beurt bent. De fysiotherapeut is er om u te helpen bij het vinden van de oorzaak van klachten bij het bewegen en deze klachten vervolgens te behandelen.

Fysiotraining

Fysiotraining is een vervolgtraject voor mensen die een fysiotherapeutische behandeling hebben afgerond. Het doel is het belastingsniveau te behouden c.q. verder te verhogen.

Longfysiotherapie

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie bij specifieke longaandoeningen zoals o.a. Astma, Bronchitis of COPD. De begeleiding van longpatiƫnten wordt in onze praktijk gedaan door David Turenhout.

Manuele Therapie

Manuele Therapie is een behandelmethode die direct aangrijpt op de gewrichten van ons lichaam en manuele therapie heeft tot doel de functie van de gewrichten te verbeteren

Neurorevalidatie

Het revalideren van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), zoals een hersenbloeding of herseninfarct (CVA), vereist een hele specifieke aanpak. Neurorevalidatie is gericht op revalidatie bij beschadiging van het centrale zenuwstelsel.

Sportfysiotherapie

Sport en bewegen is leuk, lekker en nog gezond ook. De een speelt competitie en gaat voor de winst, de ander loopt geregeld een rondje hard, een derde zou graag zijn conditie willen verbeteren