!
!

Online fysiotherapie

Beoordeling, begeleiding, advies/tips en oefeningen voor iedereen met fysieke klachten die niet naar de praktijk kunnen/mogen komen maar het wél nodig hebben.

Online fysiotherapie wordt vanuit uw aanvullende verzekering vergoed. Als u niet aanvullend verzekerd bent zijn deze kosten, net zoals bij "normale" fysiotherapie, voor eigen rekening.

Hoe gaat Online-Fysiotherapie in zijn werk?

  • Stap 1: doe de interactieve (waarschijnlijkheids) diagnose
  • Stap 2: plan een video-consult. Tijdens dat consult wordt de (waarschijnlijkheids) diagnose doorgenomen en eventueel bijgesteld.
  • Stap 3: aan de hand van het video-consult wordt voorlichting & advies gegeven en (indien aangewezen) een behandelplan opgesteld.

 

U vindt hier de stappen:

 

1

Door de vragen in de fysiotherapie check te beantwoorden en de testen uit te voeren, komt u tot een waarschijnlijkheids diagnose.

Ga naar de fysiotherapie check 

 

2

Tijdens het video-consult wordt de (waarschijnlijkheids) diagnose doorgenomen en eventueel bijgesteld. Ook worden uw NAW-gegevens opgenomen (BSN, adres en dergelijke)

Plan uw video-consult 

 

3

Aan de hand van het video-consult wordt voorlichting en advies gegeven en (indien aangewezen) een behandelplan opgesteld.

Informatie over stap 3