!
!
exo-l

Enkelverzwikking: EXO-L

De EXO-L Enkelband is een uitvinding uit Delft die ervoor zorgt dat enkelverzwikkingen op innovatieve wijze worden voorkomen, zonder dat uw explosiviteit en bewegingsvrijheid vermindert. 

De EXO-L wordt (middels een 3D-scan) volledig op maat gemaakt, zodat het product zonder twijfel goed zal passen en het ontwerp compact en sportief blijft.

Een enkelbrace zit soms net niet goed en belemmert de flexibiliteit. De EXO-L zit niet in uw schoenen. Zo is er geen verhoogd risico op irritatie of blaren. Bovendien is de EXO-L daardoor te gebruiken in combinatie met onder meer inlegzolen.
Tape is lastig aan te brengen, zorgt vaak voor huidirritatie en is duur bij frequent gebruik. En iedere keer de enkel scheren is ook geen pretje.
De EXO-L Externe Enkelband, ontwikkeld aan de TU Delft en het Erasmus Medisch Centrum is geen tape en geen brace maar een innovatie die een effectieve ondersteuning biedt wanneer u dreigt te verstuiken, met behoud van optimale bewegingsvrijheid en met een groot gebruiksgemak.
 
Wij zijn dermate enthousiast over dit product (winnaar van de innovatie award van de fysiotherapeuten-beroepsgroep KNGF) dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met EXO-L.